Bestyrelsen

Rasmus Hougaard Nielsen

Cand.polit. og forskningsassistent på Copenhagen Business School.
Formand i Gode Penge

Underviser i makroøkonomi og forsker på forskningsprojektet ‘Monetary Reform for the Post-Growth Economy’ på CBS, der bl.a. undersøger, hvordan Gode Penges reform påvirker økonomien.

rasmus@godepenge.dk

OleBjerg.jpg

Ole Bjerg

Ph.D. og lektor på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på CBS.

Ole er forskningsleder på forskningsprojektet ‘Monetary Reform for the Post-Growth Economy’ på CBS, som undersøger konsekvenserne af Gode Penges reform af pengesystemet. Han har bl.a. skrevet Gode Penge – et kontant svar på gældskrisen og Vores penge i vores bank.

TuneRevsgaard

Tune Revsgaard Nielsen

MSc i økonomisk historie fra Lunds Universitet og studentermedhjælper på CBS.

Tune er kandidat i økonomisk historie fra Lunds Universitet med speciale i negativ rentepolitik og ansat på forskningsprojektet ‘Monetary Reform for the Post-Growth Economy’ på CBS.


PernilleGotz

Pernille Gøtz

Cand.mag. i etnologi og pædagogisk konsulent på Københavns Universitet.

I Gode Penge er Pernille især med til at gøre fakta og spørgsmål vedrørende pengeskabelse tilgængeligt for alle gennem kreativ, involverende formidling og undervisning.

IbRavn

Ib Ravn

Ph.D. og lektor på DPU på Aarhus Universitet.

Ib har beskæftiget sig med videnskab og vidensprocesser de sidste 30 år. I Gode Penge fokuserer han på historiske, konceptuelle og pædagogiske aspekter af bankernes pengeskabelse.

JonasJensen

Jonas Jensen

Cand.scient.pol. med speciale i konsekvenserne af en pengereform.

jonas@godepenge.dk


SimonSjorup

Simon Sjørup Simonsen

Ph.D. og forskningsleder ved UCC.

Simon deltager aktivt i samfundsdebatten og har været politisk engageret de sidste 30 år. Han er medstifter af en række sociale initiativer og aktiv socialdemokrat, herunder folketingskandidat i København.

 
 
 

Sekretariat

Rasmus Hougaard Nielsen

Formand og sekretariatsleder

Rasmus er Gode Penges økonomiske ekspert, formand og sekretariatsleder. Han rejser land og rige rundt for at repræsentere Gode Penge i debatter og udtaler sig ofte i pressen. Han koordinerer også sekretariatets arbejde.

rasmus@godepenge.dk
+45 51903741

SofieBrink

Sofie Brink Nielsen

Foreningskoordinator

Sofie koordinerer og kommunikerer i Gode Penge. Hun administrerer også medlemmerne og er tovholder på projekter som fx Folkemødet. Skriv til hende, hvis du vil hjælpe Gode Penge som frivillig.

sofie@godepenge.dk
+45 61601568

Jonas Jensen

Uddannelseskoordinator

Jonas underviser i pengesystemet i folke- og gymnasieskolen. Han har udarbejdet Gode Penges læringsbræt og vores Matador-regler, der medtager gæld og banker i det klassiske spil. Han holder også oplæg om Gode Penges kritik og reform af pengesystemet.

jonas@godepenge.dk
+45 51926525

 
TuneRevsgaard

Tune Revsgaard Nielsen

Politisk koordinator

Tune koordinerer foreningens politiske arbejde, holder oplæg og deltager aktivt i den økonomiske debat med kronikker og debatindlæg.

tune@godepenge.dk
+45 22273330

 
 
 

Andre nøglepersoner

Andrea Thorup

Eventkoordinator

Andrea har en bachelor i geografi og kulturstudier. Hun står for at koordinere Gode Penges events - fra vores kæmpe forårsfest i 2017 til konferencen "Fremtidens Penge".

andrea@godepenge.dk

David Filskov

Webadministrator

David er selvstændig erhvervsdrivende og direktør i Epic Sound. I Gode Penge står han bl.a. for IT/tekniske opgaver og lokalisering af info-videoer.

david@godepenge.dk

Stig Nilsson

Troubadour og komponist

Stig sørger for at sprede smil med pengepolitisk underholdning og revy. Og så har han komponeret foreningens soundtrack.