Sekretariat

Rasmus Hougaard Nielsen

Formand og sekretariatsleder

Rasmus er Gode Penges økonomiske ekspert, formand og sekretariatsleder. Han rejser land og rige rundt for at repræsentere Gode Penge i debatter og udtaler sig ofte i pressen. Han koordinerer også sekretariatets arbejde.

rasmus@godepenge.dk
+45 51903741

SofieBrink

Sofie Brink Nielsen

Foreningskoordinator

Sofie koordinerer alt fra Folkemøde til frivilligmøder i Gode Penge. Hun står for intern og ekstern kommunikation og administrerer også medlemmerne. Skriv til hende, hvis du vil hjælpe Gode Penge som frivillig.

sofie@godepenge.dk
+45 61601568

Jonas Jensen

Uddannelseskoordinator

Jonas underviser i pengesystemet i folke- og gymnasieskolen. Han har udarbejdet Gode Penges læringsbræt og vores Matador-regler, der medtager gæld og banker i det klassiske spil. Han holder også oplæg om Gode Penges kritik og reform af pengesystemet.

jonas@godepenge.dk
+45 51926525

 
TuneRevsgaard

Tune Revsgaard Nielsen

Politisk koordinator

Tune koordinerer foreningens politiske arbejde, holder oplæg og deltager aktivt i den økonomiske debat med kronikker og debatindlæg.

tune@godepenge.dk
+45 22273330

 
 
 

Bestyrelsen

Rasmus Hougaard Nielsen

Cand.polit. og forskningsassistent på Copenhagen Business School.
Formand i Gode Penge

Underviser i makroøkonomi og forsker på forskningsprojektet ‘Monetary Reform for the Post-Growth Economy’ på CBS, der bl.a. undersøger, hvordan Gode Penges reform påvirker økonomien.

OleBjerg.jpg

Ole Bjerg

Ph.D. og lektor på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på CBS.

Ole er forskningsleder på forskningsprojektet ‘Monetary Reform for the Post-Growth Economy’ på CBS, som undersøger konsekvenserne af Gode Penges reform af pengesystemet. Han har bl.a. skrevet Gode Penge – et kontant svar på gældskrisen og Vores penge i vores bank.

TuneRevsgaard

Tune Revsgaard Nielsen

MSc i økonomisk historie fra Lunds Universitet og studentermedhjælper på CBS.

Tune er kandidat i økonomisk historie fra Lunds Universitet med speciale i negativ rentepolitik og ansat på forskningsprojektet ‘Monetary Reform for the Post-Growth Economy’ på CBS.


PernilleGotz

Pernille Gøtz

Cand.mag. i etnologi og pædagogisk konsulent på Københavns Universitet.

I Gode Penge er Pernille især med til at gøre fakta og spørgsmål vedrørende pengeskabelse tilgængeligt for alle gennem kreativ, involverende formidling og undervisning.

IbRavn

Ib Ravn

Ph.D. og lektor på DPU på Aarhus Universitet.

Ib har beskæftiget sig med videnskab og vidensprocesser de sidste 30 år. I Gode Penge fokuserer han på historiske, konceptuelle og pædagogiske aspekter af bankernes pengeskabelse.

JonasJensen

Jonas Jensen

Cand.scient.pol. med speciale i konsekvenserne af en pengereform.

Jonas har tidligere arbejdet med dansk interessevaretagelse i den Asiatiske udviklingsbank for udenrigsministeriet. Han er direktør for pladeselskabet NorM Records.


SimonSjorup

Simon Sjørup Simonsen

Ph.D. og forskningsleder ved UCC.

Simon deltager aktivt i samfundsdebatten og har været politisk engageret de sidste 30 år. Han er medstifter af en række sociale initiativer og aktiv socialdemokrat, herunder folketingskandidat i København.

 
 
 

Andre nøglepersoner

Peter Esmann

Koordinator i Aarhus

Peter har læst på Handelshøjskolen, sælger vindmøller og er Gode Penges nyudklækkede repræsentant i Aarhus. Han vil i løbet af foråret 2018 sætte nogle debat-aftener op i smilets by. Kontakt ham, hvis du vil være med eller starte noget andet spændende op i Aarhus!

peter@godepenge.dk

David Filskov

Webadministrator

David er selvstændig erhvervsdrivende og direktør i Epic Sound. I Gode Penge står han bl.a. for IT/tekniske opgaver og lokalisering af info-videoer.

david@godepenge.dk

Skærmbillede 2017-10-06 kl. 12.38.09.png

Christina Iversen

Eventkoordinator

Christina er uddannet inden for sociologi og journalistik og har i Gode Penge en praktisk og koordinerende rolle. Hun er blandt andet med til at planlægge Gode Penges Folkemøde 2018.

christina@godepenge.dk

 
marie123.jpeg

Marie Jørgensen

Analytiker og aktivist

Marie er i gang med sin kandidat i sociologi, hvor hun kobler Gode Penges kritik med sociologiske emner som ulighed, magt og klasser. Hun laver happenings, Folkemøde og analyser i Gode Penge.

marie@godepenge.dk

Stig Nilsson

Troubadour og komponist

Stig sørger for at sprede smil med pengepolitisk underholdning og revy. Og så har han komponeret foreningens soundtrack.

Andrea Thorup

Eventkoordinator

Andrea har en bachelor i geografi og kulturstudier. Hun har bl.a. koordineret Gode Penges kæmpe forårsfest 2017 og konferencen "Fremtidens Penge". Hun er pt i Oslo for at læse en kandidat (og fortælle nordmændene om Gode Penge).