Sekretariat

1843H Gode Penge_0068.jpg

Rasmus Hougaard Nielsen

Formand og presseansvarlig

Rasmus er Gode Penges økonomiske ekspert og formand. Han rejser land og rige rundt for at repræsentere Gode Penge. Han har en fast klumme i Berlingske og er vores primære kontakt til pressen. Til daglig arbejder han i bagmandspolitiet (SØIK).

rasmus@godepenge.dk
+45 51903741

1843H Gode Penge_0064.jpg

Lars Mourier

Folkeskoleansvarlig

Lars er uddannet folkeskolelærer og står for Gode Penges indsats på folkeskoleområdet. Lars tilbyder undervisning til folkeskoler om Gode Penges kritik af banksystemet.

lars@godepenge.dk

+45 51969999

1843H Gode Penge_0070.jpg

Sofie Brink Nielsen

Foreningskoordinator og sekretariatsleder

Sofie koordinerer alt fra Folkemøde til frivilligmøder i Gode Penge. Hun står for intern og ekstern kommunikation og administrerer også medlemmerne.
Skriv til hende, hvis du vil hjælpe Gode Penge som frivillig.

sofie@godepenge.dk
+45 61601568

Jonas Jensen

Uddannelseskoordinator

Jonas underviser i pengesystemet i gymnasieskolen. Han har udarbejdet Gode Penges læringsbræt og vores Matador-regler, der medtager gæld og banker i det klassiske spil. Han holder også oplæg om Gode Penges kritik og reform af pengesystemet.

jonas@godepenge.dk
+45 51926525

 

Bestyrelsen

1843H Gode Penge_0068.jpg

Rasmus Hougaard Nielsen

Cand.polit. og forskningsassistent på Copenhagen Business School.
Formand i Gode Penge

Underviser i makroøkonomi og forsker på forskningsprojektet ‘Monetary Reform for the Post-Growth Economy’ på CBS, der bl.a. undersøger, hvordan Gode Penges reform påvirker økonomien.

OleBjerg.jpg

Ole Bjerg

Ph.D. og lektor på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på CBS.

Ole er forskningsleder på forskningsprojektet ‘Monetary Reform for the Post-Growth Economy’ på CBS, som undersøger konsekvenserne af Gode Penges reform af pengesystemet. Han har bl.a. skrevet Gode Penge – et kontant svar på gældskrisen og Vores penge i vores bank.

TuneRevsgaard

Tune Revsgaard Nielsen

MSc i økonomisk historie fra Lunds Universitet med speciale i renteteori og negativ rentepolitik.

Tune er fuldmægtig i Energistyrelsen. I Gode Penge er han bestyrelsesmedlem og tidligere politisk koordinator.


PernilleGotz

Pernille Gøtz

Cand.mag. i etnologi og pædagogisk konsulent på Københavns Universitet.
Kassér i Gode Penge

I Gode Penge er Pernille især med til at gøre fakta og spørgsmål vedrørende pengeskabelse tilgængeligt for alle gennem kreativ, involverende formidling og undervisning.

IbRavn

Ib Ravn

Ph.D. og lektor på DPU på Aarhus Universitet.

Ib har beskæftiget sig med videnskab og vidensprocesser de sidste 30 år. I Gode Penge fokuserer han på historiske, konceptuelle og pædagogiske aspekter af bankernes pengeskabelse.

Skærmbillede 2017-10-06 kl. 12.38.09.png

Peter Esmann

Cand. Merc. i International Handel fra CBS

Til dagligt analyserer Peter vindmøller, hvor kun fysiske love gælder, men privat interesserer han sig for, hvordan penge indvirker på de "økonomiske love". Han bor i Århus og er tovholder på Gode Penges studiegruppe i Smilets By.


SimonSjorup

Simon Sjørup Simonsen

Ph.D. og forskningsleder ved UCC.

Simon deltager aktivt i samfundsdebatten og har været politisk engageret de sidste 30 år. Han er medstifter af en række sociale initiativer og aktiv socialdemokrat, herunder folketingskandidat i København.

 
 
 

Andre nøglepersoner

Peter Esmann

Koordinator i Aarhus

Peter har læst på Handelshøjskolen, sælger vindmøller og er Gode Penges nyudklækkede repræsentant i Aarhus. Han vil i løbet af foråret 2018 sætte nogle debat-aftener op i smilets by. Kontakt ham, hvis du vil være med eller starte noget andet spændende op i Aarhus!

peter@godepenge.dk

David Filskov

IT- og medietekniker

David er selvstændig erhvervsdrivende og direktør i Epic Sound. I Gode Penge står han bl.a. for teknik, IT-, video- og lydopgaver.

david@godepenge.dk

Christina Iversen

Administrativ medhjælper

Christina er uddannet inden for sociologi og journalistik og har i Gode Penge en praktisk rolle. Hun hjælper blandt andet med nogle administrative opgaver og Gode Penges Folkemøde.

 
marie123.jpeg

Marie Jørgensen

Analytiker og aktivist

Marie er i gang med sin kandidat i sociologi, hvor hun kobler Gode Penges kritik med sociologiske emner som ulighed, magt og klasser. Hun laver happenings, Folkemøde og analyser i Gode Penge.

marie@godepenge.dk

Stig Nilsson

Troubadour og komponist

Stig sørger for at sprede smil med pengepolitisk underholdning og revy. Og så har han komponeret foreningens soundtrack.

Andrea Thorup

Dataansvarlig

Andrea har en bachelor i geografi og kulturstudier. Hun har bl.a. koordineret Gode Penges kæmpe forårsfest 2017 og implementeret persondataforordningen. Hun er pt i Oslo for at læse en kandidat (og fortælle nordmændene om Gode Penge).