Back to All Events

Sidste studiegruppemøde i Aarhus

  • 7 Klostertorvet Aarhus C, 8000 Denmark (map)

Modernising Money i Aarhus #3

Vil du lære mere om, hvorfor det er et problem, at banker skaber penge, og hvad løsningen er? Og holder du til i smilets by? Så kom forbi Gode Penges studiegruppe med Ib Ravn, lektor på DPU ved Aarhus Universitet og bestyrelsesmedlem i Gode Penge.

Over fire gange læser og gennemgår vi bogen Modernising Money. Det er kl. 17-19 hver gang, og der er mulighed for at blive og drikke en øl og spise mad på Café Smagløs efterfølgende (for egen regning).

De fire datoer er:
(8. september)
(22. september)
(6. oktober)
10. november

Det er ganske gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig til sofie@godepenge.dk. Der er ingen krav til forudgående kendskab.

Vel mødt :)

Earlier Event: November 8
København læser Modernising Money #3