Back to All Events

Filmvisning x Talk v. Ole Bjerg

Se filmen Demain og hør Ole Bjergs bud på vejen til et bæredygtigt samfund

Hvidvask, skattesvindel og nedslående klimarapporter. Hvis du har brug for et opmuntrende pust, så kom til visning af filmen Demain og efterfølgende talk v. Ole Bjerg, lektor på CBS og bestyrelsesmedlem i Gode Penge.

Den anmelderroste film Demain viser, hvordan mennesker kloden rundt har løsninger på vor tids største problemer. Vi ser bl.a. smarte klimaløsninger, bæredygtige alternativer for landbruget, nye måder at indrette byerne på - og forslag til en bedre økonomi.

Efter filmen vil Ole Bjerg holde et oplæg om, hvad han mener, vi kan gøre for at få et mere bæredygtigt samfund - økonomisk og miljømæssigt.

Glæd dig til at blive oplyst og opløftet midt i novembers mørke.

Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding. I MellemRummets café kan du købe bl.a. kaffe, øl og popcorn undervejs.