Back to All Events

PengeSnak

PengeSnak med Gode Penge

Har du lyst til at stikke næsen indenfor i foreningen og se, om der er noget for dig, inviterer vi til tre mandage med PengeSnak i det nye år.

Vi byder velkommen kl. 16 og sætter jer i 3-4-personers grupper med et par gamle og et par nye i foreningen, så I kan lære hinanden lidt at kende. I fortæller om jeres interesse for feltet og kan stille alle mulige ’dumme’ spørgsmål om banker, pengeskabelse og den skønne reform, der skal lave det hele om. Vi fortæller lidt om aktuelle nyheder i Gode Penges fortolkning, og vi snakker videre i nye smågrupper. Til sidst hører vi lidt om kommende mediebegivenheder, foredrag, happenings og turen til Folkemødet på Bornholm. Kl. 18 er det slut, men dem, der vil hænge videre, går ud og spiser en pizza sammen og drikker en øl/vand.

De tre mandage bliver den 22. januar, 26. februar og 26. marts kl. 16-18. Kom en, to eller tre gange, men meld dig til hver gang hos foreningskoordinator Sofie Brink Nielsen på sofie@godepenge.dk, senest om torsdagen før mødegangen. PengeSnak foregår på foreningens adresse på Fælledvej 12 på Nørrebro, København (i bygning C, 4. sal).

Earlier Event: February 23
Studiegruppemøde i Aarhus #2
Later Event: March 23
Studie­gruppe­møde i Aarhus #3