Back to All Events

Sommerhøjskole med Gode Penge og BIEN Danmark


  • Vallekilde Højskole Højskolevej 9 4534 Hørve Denmark (map)

Fremtidens samfund - for almindelige mennesker!

Sommerhøjskole med Gode Penge og BIEN Danmark

Hvordan får vi en stabil økonomi? Hvad skal vi leve af, når robotterne overtager? Hvordan får vi råd til den grønne omstilling? Hvad skal økonomien, hvis den ikke skal vækste? Hvordan fordeler vi samfundets goder nogenlunde retfærdigt?

I årevis har vi vidst, at fremtiden byder på uundgåelige udfordringer. Samfundet kommer til at forandre sig, men hvordan sørger vi for, at det bliver til det bedre for de fleste?

Det kan virke uoverkommeligt, men fremtiden er for vigtig til at overlade til tørre økonomer, populistiske politikere og træge embedsmænd.

Derfor inviterer Gode Penge og Borgerlønsbevægelsen BIEN Danmark på en uges sommerhøjskole om fremtidens samfund for almindelige mennesker (uanset om du er økonom, tømrer, arbejdsløs eller almindelig på din helt egen måde).

**Se programmet længere nede**

I løbet af en uge med oplæg, inspiration, fordybelse og debat lærer du økonomien og arbejdsmarkedets problemer bedre at kende. Sideløbende hører du bud på løsninger til fremtidens samfund.

Det er ikke småting, vi giver os i kast med, men vi lover, at du tager lidt klogere, håbefuld og inspireret hjem.

Samtidig får du hele højskole-oplevelsen med morgensang, fællesspisning og afslapning i Vallekilde Højskoles naturskønne omgivelser.

Du får mulighed for at snakke med Gode Penge og BIEN Danmarks eksperter over eftermiddagskaffen og møde nye spændende mennesker til fyraftensøl.

Bliv informeret, indigneret og inspireret på sommerhøjskole med Gode Penge og Borgerlønsbevægelsen BIEN.

Vi ses i uge 30 på Vallekilde Højskole.

Følg facebook-begivenheden for løbende opdateringer af programmet.

Se priser, program og tilmeld dig her.

Det fulde program:

Fremtidens samfund program.jpg
Earlier Event: June 19
PengeSnak 5