Back to All Events

**UDSKUDT TIL DEN 20. APRIL** Studiegruppe #3 - Modernising Money

OBS: PÅ GRUND AF SYGDOM ER DENNE STUDIEGRUPPE UDSKUDT TIL DEN 20. APRIL

 

Vil du gerne have bedre styr på pengesystemet og Gode Penges forslag til reform af det? Så kom til vores studiegruppe, hvor vi gennemgår bogen "Modernising Money", som vores søsterorganisation Positive Money har skrevet.

Det er tredje møde af i alt fire. Til tredje gang skal du læse kapitel 6, 7 og 8 fra bogen (du er dog velkommen, selv om du ikke har fået læst dagens kapitler). Ib Ravn fra Gode Penge gennemgår stoffet og faciliterer snak og diskussion.

Bogen kan købes her eller af os til arrangementet.

Lokale: Mainhall

Dem, der har lyst, går i Studenterhusets cafe bagefter og spiser en bid brød og drikker en øl. Til den fyraftensøl er alle andre medlemmer af Gode Penge også velkomne - så kom her, hvis du ikke kan være med i studiegruppen.

Det er gratis at deltage i studiegruppen, men kræver tilmelding pr. mail til sofie@godepenge.dk

Vi glæder os til at se dig!

Earlier Event: March 7
Den tavse pengeskabelse v. Ib Ravn
Later Event: April 18
Foredrag hos Venstre Ungdom