Back to All Events

Gode Penge gæster Liberalt Oplysningsforbund

  • Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, 3600 (map)

Gode Penge gæster Liberalt oplysningsforbund (LOF) i Frederikssund

Kom til et oplysende foredrag og efterfølgende debat om vores samfundsøkonomiske forståelse. Kom og hør om hvordan vores bank- og betalingssystem fungerer, og hvor stor indvirkning disse har på finanskrise, boligbobler og pengeskabelse.

Hør forklaringen på, hvorfor Danmark er verdens mest forgælde land, boligpriserne bliver ved med at stige og politikerne altid snakker om vækst.

"Har du nogensinde tænkt over, hvordan man laver penge? Og har du nogensinde tænkt over hvorfor "din far" ikke er vild med banken? Og har du tænkt over, hvorfor man skal sidde i gæld hele livet? Og har du tænkt over, om banksystemet egentlig tjener nogle bestemte menneskers interesser? Og har du tænkt over, at vi måske har glemt at reformere vores pengeskabelsessystem, i takt med at vi overgik fra kontante til digitale penge?.....

Har du nogensinde hørt, at de private banker laver penge ud af ..... ingenting? Bare ved at skrive et tal på dit gældsbevis. For derefter at høste renterne af din gæld. Lige ned i lommen. Milliarder lige ned i lommen. Det svarer til, hvis du skulle betale entré, hver gang du gik ud af dit hus, og ingen satte spørgsmålstegn ved, om det var retfærdigt.

Hvis du er blevet nysgerrig og har lyst til at høre mere og ikke mindst deltage i debatten, så mød op den 7. marts kl. 18.30. Mød Jonas Jensen fra foreningen Gode Penge.

Se mere på LOFs hjemmeside og tilmeld dig via deres hjemmeside eller mød op på Elværket den 7.3. kl. 18.30.

Earlier Event: February 24
FEST MED GODE PENGE
Later Event: March 7
Den tavse pengeskabelse v. Ib Ravn